jueves, 12 de febrero de 2009

Mendoza

Estic a Mendoza! després de 19 hores amb bus....un llarg trajecte des de El bolsón...els busos son molt comodes, però tot i així, al final no saps com posar-te...Vem pujar a les 14.15, cap a les 16 ens van posar una peli, ara no recordo el titol, però anava del robatori a un banc, ens van donar berenar (alfajor, té, i galetes amb mermelada), després vem jugar una partida al bingo amb la gent del bus, molt bo jajaja, unaltre peli "piratas del caribe 3", cap a les 21h sopar un entrant amb arros, pernil i ques, i de segon carn de vedella rustida i puré de patates, estava molt bo. Vaig acabar ben tipa. Cap a les 12 ja roncava zzzzzzzzzzzz he dormit del tiron fins les 6, i després m'he anat despertant...abans de baixar ens han donat esmorzar (el mateix que per berenar) i a les 10 arribavem a Mendoza...
Ens hem instal.lat en un hostel petitó, molt familiar, i amb poqueta gent...l'ambient és molt agradable...
Estem bastant al nord i fa molta calor, al migdia hem anat a fer una volteta i ens moriem, a part també estavem cansats del viatge..
potser aquesta nit fem barbacoa amb la gent del hostel...hem d'acabar de parlar-ho, a veure què...i pensar una mica què fer els propers dies..

No hay comentarios: