jueves, 5 de febrero de 2009

Bariloche




Estic a Bariloche de puta mare! vem arribar ahir al matí després d'un llarg viatge amb omnibus...
Estem instal.lats a una cabana preciosa de fusta a les afores de la city, el lloc és preciós, ple de llacs i muntanyes. Ha estat una gran sort haver trobat aquest allotjament, totalment equipat, i amb totes les comoditats, amb un gran jardí, una barbacoa..fins i tot tenim un gosset "lola" un cadell de 6 mesos super simpàtica..La casa dels amos està al costat, una parella d'argentins i dos nens de 3 i 9 anys molt macus, i la Karina (la del baúl de los recuerdos jeje) que s'encarrega de la neteja i manteniment.
Ahir per dinar vem preparar un asado amb carn argentina: vacio, ojo de bife (deliciós) i butifarres criolles i amanida.
Cap al vespre vem anar a passejar per el poble, Bariloche és molt semblant a Vielha, amb molt d'ambient als carrers, molt turístic, que tant a l'estiu com a l'hivern està ple. Hi ha un munt d'activitats per fer: trekings, kayak, rafting, anar amb cavall...i a l'hivern esquiar és l'activitat estrella de la zona.
Vem sopar a casa uns macarrons deliciosos, acompanyats amb un bon vi negre...i hasta aquí puedo leer ;)
Avui hem agarrat un colectivo i hem caminat fins el "lago escondido"...abans hem parat a dinar uns entrepans de truita de patates casera (feta per el xef Miquel :)).
La intenció era també anar al Cerro Campanario (una muntanyeta de la zona) que ens han dit té unes vistes impressionants, però ha començat a ploure i hem preferit deixar-ho per unaltre dia.
Hem estat per el poble decidim què fer els propers dies, per demà hem llogat cotxe per anar al Monte Tronador (entre els quatre surt més a compte llogar cotxe que pillar el bus).
Estic molt contenta d'haver-me trobat amb la Mària, en Miquel i l'Alvaro, tenim molt bon rotllo.
L'Alvaro i la Mària marxen divendres, i en Miquel continua la ruta cap al Nord...em farà molta peneta despedir-me d'ells...

1 comentario:

Marta dijo...

Nena...t´ho estas passant...i això acaba de començar...te una pinta!! se´t troba a faltar wapi!! petonets