miércoles, 21 de enero de 2009

+ BA

Dilluns 19 de Gener
Aquesta tarda he intentat anar a un espectacle de percussió a l’aire lliure a Ciutat Konex. L’espectacle en qüestió es diu “La bomba del tiempo”.
Quan he arribat i he vist la cua que hi havia he flipat, mooooooltíssima gent. L’ambient m’agradava, però després desperar-me 30 minuts i veure que la cua no avançava massa ràpid, he decidit marxar.
He tornat fent un passeig, 1h bona de camí, aquí les distàncies son grans fins i tot dins la ciutat.
Hem sopat a casa amb la Laura, i a fer nonetes zzzzzzzzzzzzzzzzzz
Dimarts 20 de Gener
Avui he conegut els pares de l’Esteban, he agarrat un colectivo(bus) i he anat fins a casa seva. La caseta és preciosa, totes les habitacions donen al pati, molt ben pensada. I ells super bé, molt macus, he estat super a gust. Hem quedat que tornaré unaltre dia d’aquesta setmana per anar a fer una volta per la zona.
Al vespre hem anat amb l’Esther a fer un passeig, hem anat fins l‘Hipòdrom Argentí., és rebonito.
Hi ha multitud de coses per fer a BA, crec que puc estar 1 mes fent coses i no les acabaria.
La calor apreta fort, i les previsions per els propers dies son d’anar pujant. Encara em costa de creure que estiguem al Gener, quan penso amb vosaltres (cosa que faig molt sovint) haig de fer un esforç per recordar que aneu ben abrigats…
És molt difícil aconseguir monedes, i si no tens monedes no pots agafar el bus, comprar petites coses, etc…el banc te’n dona, però en molt poca quantitat, de 5 pesos en 5 pesos….tenen crisis de monedes! Oi que sembla increible?
Els carrers s’anomenen “cuadras”, cada cuadra té 100 números, a mi em resulta bo per orientar-me...

No hay comentarios: