sábado, 21 de marzo de 2009

Copacabana

Dijous vem fer nit a la Paz, i vaig descobrir una mica més la moguda nocturna paceña!
Vem menjar en un restaurant arab boníssim ummmmmm i després vem anar a un parell de garitus del centre...en un d'aquests vem coneixer al viajero Juan, tot un personatge!
El segon bareto feien un concert de percussió, pero deixava una mica que desitjar...jeje


Ahir vem arribar a Copacabana amb l'Oriol i en Miquel. Copacabana és una petita població, molt turística, a la vorera del mític llac Titicaca, impressionant! el llac navegable més alt del món, compartit amb Perú.


Avui teniem previst marxar cap a la Illa del sol, per passar-hi un parell de dies, pero aquest matí quan ens hem llevat estava plovent molt, un dia era molt gris, i hem decidit aplacarho per dema.

Ahir vem veure molt control policial, i un parell de cops ens van demanar el passaport i la targeta de migració, vem preguntar que passava i ens van dir que avui venia l'Evo Morales (president bolivia) a fer un discurs, i a recolsar el llac Titicaca com a una de les 7 meravelles del món. Aprofitant que ens quedavem aquí l'hem anat a veure. Més de 2 hores esperant a que arribes, i quan ha arribat, m'ha sorprés la reacció de la gent. Hi havia moltíssima gent, pero molt tranquils, sense fer gaire enrenou...la gent boliviana en general és bastant "empanada", em ric bastant amb les seves reaccions :)


1 comentario:

Laura&Alba dijo...

Helena!!!
Som l'Alba i la Laura! Com va el viatge? per on pares ara? Nosaltres estem al nord de peru, hem fet platgeta i calma.
Per cert...fes una ullada al nostre blog...hi surts tu...Esperem resposta!