jueves, 5 de marzo de 2009

Benvinguda a Bolívia!

Ja estic en terres bolivianes! aquest matí hem creuat la frontera argentina per la Quiaca, i hem entrat a Bolívia per Villazón.
La sorpresa ha estat quan hem anat a la estació de trens i ens hem adonat d'un cartell que deia que els trens no funcionen fins a nou avís, això vol dir que "a saber" quan tornaren a funcionar...total hem hagut de canviar de plans... i venir en bus...(he comprovat que els busos bolivians no tenen res a veure amb els argentins :()
La idea era anar fins a Tupiza i allà canviar de bus i anar fins a Uyuni, però després de més de 3 hores de camí, i cansats com estavem, hem decidit parar a Tupiza. Ha estat una molt bona elecció. M'agrada aquest poble, és super tranquil, i des d'aquí surt millor contractar el tour per anar al salar de Uyuni i a les lagunes.
Hem llogat una habitació en un hotel que està super bé (hotel! feia un munt que no anava a un). Tenim un nou acompanyant: un francés que viu a Buenos Aires s'ha apuntat amb nosaltres per fer una part del viatge, un tio amb molt sentit de l'humor. El vem conèixer ahir en el hostel d'Humahuaca, li vem dir que anavem cap a Bolívia, i va dir: vinga, m'apunto, em caieu bé jeje pues venga, quan més serem més riurem!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

hola wupaissima!!! que be!!! no pares !! m`alegro que estiguis mes be de la tripeta!!!! al salar???? que es :::::)))))
aqui tot segueix molt tranqui, intetem prepara una escursio per el cap de setmana amb l `albert , ens fas una mica de enveja :))))

posar alguna foto ;ahh records del manel de salsa del carlos ,olga i el dani , ahh sap la noia del gimmnas sera mama , no ho sabia.
avui per pi sembla que veurem el solet .... quin temperatura teniu a bolivia...

la mama esta amb asiatica; i el papa fent el cunyaooo :))))) , es broma


tèstimo molt , i en trobo molt a faltar ... pero em compensa veure com estas disfrutan del somni de la vida

un petonas .....................

Helena dijo...

jo també us estimo mooooooooooolt i us enyoro!

molts petons a tots

Anónimo dijo...

y los buses de Barcelona que están más cercanos a los de Bolivia o a los de Argentina? (: