martes, 7 de abril de 2009

Puno i les illes flotants

L'entrada a Perú la vaig fer per Puno...a uns 200 kms de Copacabana...la diferència amb Bolívia es fa notar des de el primer moment...la gent, la ciutat, el menjar, els hostals...


Després d'un parell de dies de relax vem agafar una excursió d'un parell de dies per visitar les illes flotants i les illes amantani i taquille..


L'excursió en si és molt "guiri", però vem coincidir amb uns germans de galicia, un noi de canaries, una noia malagueña i una noia francesa, amb els que vem fer pinya..


Després de sopar les familes de la illa amantani ens preparen una festa amb molt de glamour...amb els vestits típics d'allà...(sense comentaris)


Al tornar a Puno necessitaven una mica de festa, i així va ser...juerga fins les 4 del matí....













3 comentarios:

polli dijo...

jajjajaja quines pintes!!! t'has comprat la indumentària típica?? és que en vull per posar-me un dissabte qualsevol per anar de farra!!!

MARIAN dijo...

hola quines fotos tant xules!!!estas moreno paleta total!!! estas molr wuapa ... un petonas

Angel dijo...

Hola guapa, machupicho!! jajaja!. Genial! las fotos transmiten todo lo bien q lo estás pasando y disfrutando! observando, aprediendo diferentes culturas. Yo aqui instalado en el new piso!!, ordenando step by step. Esta comunidad esta muy sosa!! tendré q liarla parda!! jajaja!! , tendré q ser el presi de la comunidad!. Un abrazo fuerte! y cuidate mucho! Angel tito. Records d la iaia !